Andreea este prezență, ascultare, creativitate, determinare si perseverență. Andreea nu pierde vremea si te ajută si pe tine sa faci acelasi lucru. Dar nici nu se grăbește. Ci doar foloseste fiecare moment cu folos. Si asta vrei si tu cand esti langa ea…sa fie cu sens ce e…indiferent ca e vorba de un proiect, de o discutie profesionala sau de un simplu chat prietenesc. “

Dana Maria Andrei, Resonance Consulting

 

Recunosc cu mult drag, ca pe Andreea am descoperit-o treptat, fiecare interactiune dezvaluind si nuantandu-i calitatile minunate.

M-a atras in mod deosebit claritatea si modul articulat prin care isi sustine punctul de vedere si naturaletea cu care te frapeaza chiar si in cele mai delicate situatii de viata in care te acompaniaza.

Sesiunile cu ea sunt surprinzatoare, reusind intodeauna sa aduca o noua perspectiva asupra problematicii ridicate.

De o calmitate molipsitoare, la finalul sesiunii cu ea, esti pe plus mai ales la increderea in tine si increderea ca totul va fi bine, pentru ca vei face sa se intample exact ce ai nevoie!

Raluca Avramescu, HR Executive

 

“Am cunoscut-o pe Andreea la inceputul pregatirii pentru a deveni coach si caracteristica definitorie, in opinia mea, in ceea ce o priveste, este evolutia. Nu multe persoane sunt capabile sa extraga aproape chirurgical dintr-un stagiu de pregatire elementele necesare evolutiei proprii si sa le aplice atat de eficient. Ca o consecinta a acestei trasaturi, Andreea a devenit un coach autentic, asumat si remarcabil de direct. Nu o recomand persoanelor care apeleaza la coaching cu scopul de a fi mangaiate pe cap si de a li se confirma status quo-ul, este in schimb, in opinia mea, coach-ul perfect pentru cei care cauta o “oglinda” in care sa-si vada cat se poate de clar propriul potential de imbunatatire si un coach care sa le fie alaturi pe drumul de exploatare a acestui potential”

Paul Badea, Badsi Nissan

 

“Ce cuvinte as folosi eu sa o descriu pe coachul Andreea Lefter?  Calm.  Claritate.  Profunzime.  Precizie de bisturiu.  O cunosc din 2014, si ma impresioneaza la fiecare sesiune.  Observator atent, reuseste sa identifice rapid ceea ce ma framanta si, printr-o reformulare succinta, indreapta reflectorul spre esenta problemei.   Apoi, cu fermitate si blandete, ma insoteste, indepartandu-mi nelinistile, pana in zona de resurse, unde gasesc solutiile optime pentru depasirea obstacolelor.  Este o placere sa lucrez cu ea!”

Carmen Raican

Share This