CURSURI

CURSUL " Influenta abilitatilor si a mentalitatii de coach in leadership-ul medical"

Leader-ul autentic al lumii medicale este cel care poate sa imbine profesionalismul cu modestia invatarii permanente, cel care intelege importanta autocunosterii si autodepasirii, lui si a echipei lui, cel care este constient de impactul dezvoltarii inteligentei emotionale asupra rezultatelor si relatiilor de orice tip.

SCOPUL CURSULUI:

Intelegerea, exersarea si deprinderea unor abilitati de coaching ce pot face diferenta in activitatea de lider din domeniul medical. Familiarizarea si abordarea cat mai asumata a mentalitatii de coach in relatiile unui lider.

CUI SE ADRESEAZA:

Leaderilor prezenti si viitori ai domeniului medical.

Pentru mai multe detalii despre curs, disponibilitate si tarife, contacteaza-ma aici.

 

 

CURSUL "Comunicarea in lumea medicala"

Necesitatea imbunatatirii comunicarii in lumea medicala a devenit o urgenta. Atat din punct de vedere al eficientei cat mai ales din punct de vedere al sigurantei pacientilor.

Plangerile pacientilor, ale medicilor si ale managementului legate de neintelegeri, disfunctionalitati sau pur si simplu de lipsa acuta a oricarei comunicari ar trebui inlocuite cu o comunicare empatica, eficienta si non-violenta.

SCOPUL CURSULUI

Cursul de comunicare in lumea medicala isi propune sa identifice care sunt necesitatile primare din acest punct de vedere si sa le imbunatateasca avand la baza empatia, eficienta si siguranta pacientului.

Va invit sa invatam impreuna cum sa comunicam si astfel sa construim relatii durabile bazate pe respect si incredere, atat cu pacientii, managementul, colegii dar si cu familia.

CUI SE ADRESEAZA:

Tuturor celor ce activeaza in lumea medicala si doresc sa vada si sa se implice in imbunatatirea modului de comunicare.

Pentru detalii privind disponibilitatea, modul de lucru si tarifele, contacteaza-ma aici.

 

Share This