Medici specialisti

DSC_1478Inainte de toate vreau sa spun CU VOCE TARE ca, sunt foarte mandra de colegii mei care au ramas in tara, dar si de cei care au plecat!

Iti trebuie curaj si asumare sa iei oricare din cele 2 decizii.

Iti trebuie curaj sa fii tu, oricand!

Iata cateva momente in care le-am fost alaturi altora:

  • Stiu ca munca din spital e foarte frumoasa dar si foarte stresanta. La fel si viata de familie. Putem descoperi impreuna cum cele doua sa pot imbina armonios si-ti pot da o stare de bine.
  • Ca medic specialist esti dintr-o data pe cont propriu. Si asta poate sa te sperie. Te gandesti ca pacientii nu te vor cauta, ca poate colegii nu te vor recomanda, si cu siguranta iti trece prin cap sa te indoiesti de propria pregatire. E firesc. Poti insa creiona impreuna cu mine un plan detaliat de dezvoltare al carierei, asa cum simti tu ca functioneaza pentru tine.
  • Ai deja o clientela formata si vrei sa o cresti? Sau vrei sa te nisezi? Sau poate pur si simplu simti nevoia unei schimbari dar nu stii in ce directie? E minunat ca stii toate astea. N-am dubii ca, de fapt, ai si raspunsurile. Hai sa vezi ca e asa!
  • Ni se intampla sa gresim. Tuturor. Fireste, in meseria asta, repercusiunile pot fi grave. Te pot ajuta sa treci peste un astfel de moment, sa tii capul sus si sa mergi inainte.
  • A fi medic, cred eu cu incapatanare, inseamna o suma nu doar de abilitati si cunostinte dar si de deschideri, afinitati, trairi, impliniri, recunoasteri si infrangeri. A fi medic insemna a fi om in forma cea mai frumoasa. Putem detalia subiectul si putem afla impreuna ce inseamna sa fii sau sa ai un mentor, ce inseamna sa stii sa traiesti in acord cu tine si cu tot ceea ce te face fericit.
  • Parcurgem cu totii perioade “dificile” in viata. Le numim asa pentru ca ne solicita psihic foarte tare. Ele sunt de fapt momente firesti ale parcursului nostru prin lume. Tranzitii, schimbari, infrangeri, succese, nevoi, nemultumiri sau … Ele ar trebui sa ne ajute sa ne apropiem mai tare de noi, pentru ca numai acolo gasim forta, modul si energia necesara sa le facem fata. Mi-ar placea sa fiu langa tine intr-un astfel de moment pentru ca stiu din experienta proprie cat de mult inseamna “impreuna”, in astfel de zile.
  • Daca am acceptat sa fii clientul meu, inseamna ca esti pregatit sa incepi acest proces.
  • Cea mai mare provocare a mea a fost sa descopar cat de mult inseamna si cat de greu ajungi la bucuria de a fi. Asa, pur si simplu.

Fireste, lista poate continua. Dar tu stii cel mai bine care e momentul si care e subiectul in care si pe care il aducem in colaborarea noastra.

Contacteaza-ma pentru detalii.

Share This