Am avut bucuria sa ma alatur Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria pentru a implementa proiectul meu de  “Coaching pentru medici”.

Povestea incepe, ca intotdeauna, de la oameni care fac bine. Si se continua, firesc, cu oameni care le sunt recunoscatori.
In acest caz particular Fundatia Inovatii Sociale Regina Mariasi-a dorit sa le spuna multumesc intr-o maniera aparte celor care ii sunt alaturi in activitatea de zi cu zi, medicii voluntari.

M-am bucurat sa pot lucra cu o organizatie care intelege si  face toate demersurile ca ideea de voluntariat sa fie apreciata la justa valoarea si gratificata pe masura.

Proiectul meu a fost o parte dintr-un multumesc colectiv adresat oamenilor implicati in activitatea Fundatiei si sunt mandra de asta.

Ati fost din nou printre primii, va felicit si va multumesc!

Din perspectiva mea…timpul petrecut lucrand in acest proiect m-a bucurat si m-a imbogatit. Am intalnit deopotriva oameni care au inteles si sustinut nevoia unui program de coaching pentru medici dar si oameni deschisi sa incerce, sa se cunoasca si sa se autodepaseasca. Deschiderea si multumirea lor mi-a intarit ideea ca sunt pe drumul cel bun.

Timp de aproape doua luni, mi-am desfasurat activitatea in cele doua policlinici sociale ale lor, lucrand cu medicii voluntari care au dorit sa intre in program si sa beneficieze de pe urma unui demers de dezvoltare personala inovator.
Ca de fiecare data, apartenta mea la mediul medical si experienta din urma m-au ajutat sa creez legaturi autentice si spatii in care oamenii sa se simta liberi si intelesi in nevoia lor de a face lucrurile mai bine sau mai bune.

Termin proiectul cu mai multa energie, de la ei, cu multumirea de a le fi fost alaturi in modul in care m-am pregatit si in care am intuit ca le va face bine.

Merg mai departe cu intelegerea ca oamenii care fac voluntariat sunt speciali intr-un fel aparte, ca e o valoare intrinseca a lor, indiferent de motivatiile adiacente, si ca fiecare in felul lui si in lumea lui, va face diferenta.

Sunt fericita ca v-am cunoscut pe toti!

Share This