ATELIERE

ATELIER "Managementul riscului"

Cunoscut si ca “Jocul cuburilor”, atelierul este gandit in premiera in Canada de Amy Zelmer si apoi importat in Franta si Romania.

Versiunea practicata de mine este cea dezvoltată de Alain Cardon în cartea Jeux Pédagogiques et Analyse Transactionnelle și experimentată peste 20 de ani de către echipa de la Transformation Consultants, astăzi rețeaua Métasystème.

Acest exercițiu relativ simplu și noninvaziv permite însoțirea unuia sau a mai multor clienți, în cadrul unor sesiuni de lucru focusate, in descoperirea si intelegerea modului care se reactioneaza in fata unei situatii cu potential de risc, a felului in care se stabileste o strategie de abordare a unei situatii necunoscute, riscante sau nu si, nu in ultimul rand, a schimbarii pe care o presupune lucrul in echipa.

Într-un sens mult mai larg sau “scenaric”, exercițiul permite intelegerea si schimbarea alegerilor constiente si/sau inconstiente pe care le facem si care ne pot influenta traseul profesional sau personal.

Durata: 2h

Detalii si inscrieri aici.

 

ATELIER "Despre tine"

 

Ne intrebam, mai devreme sau mai tarziu, in soapta sau cu voce tare, cine suntem, de ce suntem, cum suntem.

Vine mereu o vreme a cautarilor si a descoperirilor, o vreme de framantari si revelatii, de bucurie si aparenta tristete, de intelegeri si acceptari.

Atelierul va ajuta in astfel de momente sa fiti mai clari cu voi insiva. Timp de o ora si jumatate va priviti in oglinda fara teama de a fi judecat ci doar cu dorinta de a intelege si accepta individualitatea fiecaruia.

Va fi o calatorie printre valori, sens, scop si sine.

Pentru toti cei ce au curajul de a se descoperi.

 

Durata: 1 si 30’

Cadou: sedinta de coaching de follow-up , 30’.

Pentru detalii si inscrieri contacteaza-ma aici.

Share This